Tarvitsetko rakennusalan moniosaajaa remonttiapuun?

Olipa edessä keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai mikä tahansa muu remonttitarvetta kaipaava kohde - Tarveko auttaa. 


kylpyhuoneen ja märkätilojen vesieristykset

Veden eristystä kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin. Apua saneeraukseen, uudiskohteille ja remontti-kohteille. Oletko aikeissa tehdä kylpyhuoneremonttia ja samalla saneerata vanhasta tilasta nykyaikaiset vesieristys-standardit täyttävän tilan? Vai vaatiiko vakuutusyhtiö tai taloyhtiö asentamaan remontin yhteydessä vaatimukset täyttävän vesieristyksen? 

VTT_sertifikaatti_Markatilojen_eristaja_RGB__1__114.jpg

Pitkän rakennusalan kokemuksen ja suoritetun VTT:n märkätilojen vedeneristäjän pätevyyden (VTT-C-10478-23-13) myötä tarjoamme yhteistyössä nyt yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille märkätilojen vesieristämiset vankalla ammattitaidolla.

Kaikista töistä teemme työkohderaportit, jotka toimitamme VTT:lle ja asiakkaalle. Mikäli märkätilan remontointi on ajankohtaista ja etsit tekijää, niin otathan yhteyttä!


kirvesmiestyöt

Meidän kirvesmiehet ovat oikeita henkilöitä sinulle, joka tarvitset apukäsiä työmaalleesi. Oli kyse sitten puurakentamiseen liittyvät työt, mittaamiset tai rakennustuotteiden asentamiset. 

Monipuolisia kädentaitoja, tyylitajua, harkintataitoa ja tinkimätöntä laatua oman työn jäljessä. Työmiehemme pystyvät työskentelemään itsenäisesti tai isommassakin ryhmässä.

Kirvesmiehet kotiin tai rakennustyömaille.